Dalal og Thomas – forældre til Victor på 17 år, 10. klasse

”Vi oplevede samarbejdet på efterskolen med Jeanette som meget konstruktivt og nemt. Dette fordi, Jeanette bl.a. var meget lydhør overfor div. problematikker og tog det seriøst. Det var let at komme i kontakt med Jeanette via mail, og vi oplevede en kort svartid. Der var også brug for nogle tlf.-samtaler og møder undervejs. Dette oplevede vi sagtens kunne lade sig gøre, fordi Jeanette også var fleksibel.

Fordi Jeanette havde brugt tid på at finde ud af, hvem vores søn er som person, og hvor hans styrkesider/svage sider lå, var hun god til at komme med nogle løsninger, som var overskuelige for vores dreng. 

Vi tænker, Jeanette gør det let for de unge at kunne relatere til sig og omvendt samt skabe en gensidig tillid, fordi hun er åben, imødekommende og har en god forståelse for, hvor eleverne er i deres udvikling.

Vi føler os heldige over, at Jeanette blev vores søns kontaktlærer. Han blev meget hurtig tryg ved Jeanette, og det var tydeligt at han kunne lide hende, bl.a. fordi hendes tilgang til ham var meget anerkendende. Og netop dét med, at Jeanette var meget anerkendende i sin relation til vores søn var helt afgørende for hele forløbet. For ham var Jeanette en rigtig god støtte, fagligt, men også når livet indimellem var svært på efterskolen.

Det vi især har taget med os, har været den måde hvorpå Jeanette har haft lyttet og taget tingene seriøst, samt at Jeanette har gjort det muligt for Victor at få en succesoplevelse ved at gennemføre sit efterskoleophold.”