Elever fortæller

Efter samarbejdet med Jeanette tror jeg meget mere på mig selv på forskellige punkter, men specielt skolerelateret.
Jeanette er kommet med rigtig mange redskaber til mig, og det er stadig en kæmpe støtte for mig nu her – over et år efter mit efterskoleår.”

Emma, 10. klasse

Læs mere her


Jeanette var rigtig god til at sætte ord på mine styrker, endda de jeg ikke selv havde opfattet, det er styrker som jeg dagligt gør brug af. Derved føler jeg i høj grad, at Jeanette har fremmet min selvudvikling på samtlige punkter.

Jeanette er yderligere utrolig omsorgsfuld og har en rigtig god evne til at sætte sig i andres sted. Jeg føler i allerhøjeste grad, at jeg til hver en tid blev lyttet til, forstået og hjulpet.

Jeg oplevede Jeanette som værende rigtig løsningsorienteret, og derfor fik man altid utrolig meget ud af, at snakke med hende omkring de problematikker, man gennemgik
At have haft netop Jeanette som kontaktlærer, gjorde at jeg havde et tryggere og gladere efterskoleophold.
Når man havde snakket med Jeanette, gik man altid derfra med en lettet og mere optimistisk følelse.”

”Jeg husker Jeanette som en meget positiv, humoristisk, hjælpsom og nærværende kontaktlærer. Hun forsøgte altid at skabe en tryg og dejlig stemning for alle.

Caroline, 10. klasse

Læs mere her


Man kunne altid regne med, at Jeanette ville snakke og lytte, hvis der var problemer, og man følte ikke man snakkede for døve ører. Det synes jeg personligt var rigtig rart og hjalp meget igennem efterskoleåret.

Sylvester, 9. klasse

Læs mere her


Jeg synes det var dejligt at mærke, at Jeanette var oprigtig interesseret i mig som menneske, og jeg kunne mærke, at Jeanette ville mig det allerbedste.

Mahdi, 9. klasse

Læs mere her


“Jeanette er rigtig sød og rar at snakke med. Hun stresser mig ikke, og hun tager det roligt step for step. Man føler sig rolig, når man er sammen med hende. Hun må altid komme og besøge mig.

Melanie, 4. klasse