Forældre fortæller

På efterskolen fik vores datter, Caroline, Jeanette som kontaktlærer.
Vi oplevede her, at Jeanette ikke kun rummede de unge, men kiggede langt længere ind i de unge og så den enkelte, som de individer, de er.
Dette gjorde en forskel for vores datter, der for første gang i skoleregi blev taget alvorligt, støttet personligt og ikke mindst lyttet til med hendes udfordrende ungdomsliv med angst, perfektionisme og stresssymptomer.”

Jeanettes evne til at være omsorgsfuld, lyttende og nærværende gør, at hun fremstår som en troværdig fagperson, som gør både de unge og forældre trygge i at henvende sig til hende. Vi har som forældre fået troen på at ved at samarbejde med fagpersoner som Jeanette, så kan vi som forældre udvikle os til gavn for vores barn.

“Kommunikationen var meget professionel og samtidig personlig, så vi altid følte os trygge i at samarbejde med Jeanette.

Gitte og Christian
forældre til Caroline, 10. klasse

Læs mere her


Fordi Jeanette havde brugt tid på at finde ud af, hvem vores søn er som person, og hvor hans styrkesider/svage sider lå, var hun god til at komme med nogle løsninger, som var overskuelige for vores dreng. Vi tænker, Jeanette gør det let for de unge at kunne relatere til sig og omvendt samt skabe en gensidig tillid, fordi hun er åben, imødekommende og har en god forståelse for, hvor eleverne er i deres udvikling.

Dalal og Thomas
forældre til Victor, 10. klasse

Læs mere her


Jeanette formåede at skabe en robust tillidsbro mellem skole og hjem, der betød, at vi som forældre havde ro i maven. Specielt i de situationer hvor vores søn ringede hjem og udtrykte fortvivlelse over hans hverdag på efterskolen, vidste vi, at han var i de bedste hænder.
Jeanette er ligeledes super fagligt dedikeret og er rigtig godt til at skabe fælles motivation i hendes undervisning og fagprojekter.

Sarah og Rune
forældre til Sylvester, 9. klasse

Læs mere her


Det er dejligt, når man møder én, som ser muligheder frem for begrænsninger, og det følte jeg med Jeanette. Jeg følte, at jeg kunne komme til Jeanette og være sikker på, at vi i samarbejde ville prøve at finde en løsning

Nicole
kontaktperson for Mahdi, 9. klasse

Læs mere her


Uden Jeanette havde Emma aldrig gennemført sit efterskoleophold og slet ikke sine eksaminer. Jeanette er en kompetent lærer, og ikke mindst mentor, som hjælper sine elever til at finde deres styrker frem og ikke mindst fremhæve deres stærke sider.

Jeg kan varmt anbefale Jeanette – hun er så unik en lærer og ser muligheder fremfor begrænsninger for vores børn. Hun er så dygtig til at skabe en hurtigt kontakt og fortrolighed med børnene, hun formår at få børnene til at føle sig trygge i hendes nærvær.

Sacha
mor til Emma, 10. klasse og Melanie 4. klasse

Læs mere her